Dit staat voor een levensstijl die bij jou past en waar je levenslang de vruchten van kunt plukken. Het is een twee weken durend traject waarin voedingsanalyse & advies, bewegingsadvies en de mentale gesteldheid aan de orde komen. Bij de adviezen wordt gekeken hoe dit zo goed mogelijk in het dagelijks leefpatroon kan worden ingepast. Dit traject kan gezien worden als een goede start voor de weg naar een goede gezondheid met maximale energie en een beter gewicht.

Dit traject omvat:

  1. Online voedingspatroon indienen

  2. Voedingspatroon analyse

  3. Persoonlijk gesprek van 1 uur

  4. Voeding- en bewegingsadvies

  5. Twee weken lang online begeleiding omtrent voeding en beweging

  6. Na twee weken een evaluatie gesprek van een ½ uur

Werkwijze
Het leefpatroon wordt onder de loep genomen. Het voeding- en bewegingspatroon wordt geanalyseerd, daarbij wordt ook naar de mentale gesteldheid gekeken. Het is van belang dat men zelf echt aan de slag wil gaan voor het doel dat voor ogen is. Tijdens het intake gesprek wordt nader bepaald waar de focus komt te liggen en langs welke weg dit wordt gedaan.

Is dit wat jij wil? Twijfel niet meer, kies voor jezelf en maak het mogelijk, sla de weg in naar jouw doel!

Maak een afspraak

Voor een telefonische intake (15 min – GRATIS) of persoonlijke intake (1/2 uur – € 45,- )

life-Coaching- -
Als jij graag wilt werken aan een betere gezondheid voor jezelf en/of je kind kun je contact met mij opnemen door een e-mail te sturen aan info@lucienneruigrok.com. Vermeld hierin je naam, je telefoonnummer en in het kort wat jouw doel/wens is voor een betere gezondheid. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Ik werk in regio Amsterdam en Zaandam, maar als je buiten dit gebied woont ben je ook van harte welkom.