Het gaat om wat goed is voor jou en dat je begrijpt hoe het bij jou werkt!                     

                      Neem de regie van je leven in eigen hand en creëer  een goede basis voor jouw gezondheid.

                                                               Geef jezelf een reset en maak het mogelijk!

   “Teruggaan naar de oorzaak is de sleutel tot een betere gezondheid”

Het is voor iedereen mogelijk om te werken aan een betere gezondheid! Het gaat niet goed met de gemiddelde gezondheid van de mens. Ik zie veel mensen die uit balans zijn en dit met allerlei middelen proberen te verhelpen. Hiermee worden meestal slechts de symptomen van de klachten aangepakt, die vaak gepaard gaan met vele bijwerkingen, maar de oorzaak wordt hiermee niet weggenomen. Essentieel is om terug te gaan naar de oorzaak, want daar ligt de sleutel voor een betere gezondheid.

Als je ziet hoeveel mensen last hebben van vage klachten tot ernstige klachten – lichamelijk & mentaal – dan kunnen we niet anders dan erkennen dat het een groot probleem is in onze samenleving. Ik heb aan den lijve ondervonden dat wanneer je echt voedsel tot je neemt, bewust bent van wat je doet, genoeg beweegt en liefhebt, dat je daarmee heel veel klachten kunt verminderen en vaak ook kunt wegnemen. Het kan echt anders en beter.

Zelf ben ik moeder van drie kinderen. In de perioden van mijn zwangerschappen ben ik verder gaan onderzoeken hoe ik zo goed mogelijk voor het nieuwe leven in mij en voor mijzelf kon zorgen. Bovendien wilde ik niet te veel kilo’s aankomen. Dit heeft ertoe geleid dat ik mij ben gaan verdiepen in de aspecten en invloeden die hier verband mee houden. Voeding en beweging is van essentieel belang, echter er is veel meer……

“Het krijgen van inzicht, het bewustwordingsproces, is de sleutel voor verandering”

Ik maak mensen graag bewust van mogelijkheden en keuzes in het leven. Het is fascinerend om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en groeien in hun leven als zij zich los kunnen maken van hun belemmeringen. Als je eenmaal inziet wat voor keuzes je hebt en waar jouw mogelijkheden liggen zul je zien dat er een wereld voor je open gaat.

Wanneer je fitter, energieker, evenwichtiger, gezonder, liefdevoller, mooier en goed gemutst door het leven kan gaan, zul je merken dat het slankere lichaam een vanzelfsprekend gevolg is. Waar het startpunt van jouw doel dan ook ligt, bij voeding, beweging of een mentale verandering, jouw bewustwordingsproces en jouw inzicht maakt het mogelijk.

Hoe ik je kan helpen

Gratis e-book: Een goede basis

Vul je naam & e-mailadres in en krijg direct toegang tot dit gratis e-book.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

                  SAMSUNG CAMERA PICTURES

Luciënne Ruigrok

Gezondheidscoach
Trainer Hormoonfactor