Persoonlijke begeleiding naar een betere gezondheid

Voor iedereen die wil werken aan een betere gezondheid!  Je bent van harte welkom!

Een goede gezondheid is meer dan goede voeding alleen. Het is een balans tussen lichaam en geest. Vandaar dat ik naar het totaal plaatje kijk. Daar waar verbetering gewenst is wordt aangepakt. Onder mijn begeleiding ga je zeker zelf ook aan de slag. Als je zelf ervaart en bewust wordt van de situatie waarin je verkeert kun je werken aan een betere gezondheid.

De pijlers voeding, beweging en mentale gesteldheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik kijk naar de hormonale disbalans en werk van hieruit naar een betere gezondheid.

Diensten

zwangerschap en sport
Lifecoaching (investeren in jezelf)

Persoonlijke ontwikkeling, belemmeringen overwinnen, mogelijkheden zien en benutten, keuzes maken, omgaan met stress, bewustwording en het anders willen doen.

Lees meer…

Op het werk, thuis, binnen een relatie, op school, tijdens je studie of binnen het gezin, iedereen leeft zijn leven. Het kan zijn dat je in een situatie terecht bent gekomen wat je eigenlijk niet wil, maar je overziet niet hoe dit anders en beter kan. Het begint sowieso bij jezelf. De dingen uiteenzetten met een onafhankelijk coach kan al veel verheldering brengen. Middels een persoonlijk gesprek ga ik samen met jou kijken waar de belemmeringen zitten en waar mogelijkheden liggen.

Klik hier om mijn werkwijze te lezen

Voedingsanalyse & advies

Een goed voedingspatroon bestaat niet uit calorieën tellen, maar wel uit volwaardige voedingselementen die bijdragen aan een goede gezondheid en een beter gewicht.

Lees meer…

Met het oog op het gewenste doel/resultaat wordt het huidige voedingspatroon geanalyseerd. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt dit uitvoerig besproken. Met de bevindingen die hier uit voort komen wordt uiteindelijk een passend voedingsadvies gevormd.
Beweging- en sportadvies

Bewegen/sporten is goed voor je, maar het is ook belangrijk dat je er plezier in hebt. Afhankelijk van het gestelde doel en jouw interesse wordt er een gepast advies gegeven. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden hoe dit ingepast kan worden in het dagelijks leefpatroon.

Hormoonanalyse & advies

Hormonen spelen een zeer belangrijke rol in gezondheid en gewicht. Hormonale disbalans kan vele klachten tot gevolg hebben.

Lees verder…

Werkwijze

Het leefpatroon wordt onder de loep genomen. In eerste instantie worden voeding en beweging geanalyseerd. Daarbij wordt ook naar de mentale gesteldheid gekeken. Het is van belang dat men zelf echt aan de slag wilt gaan voor het doel dat voor ogen is. Tijdens het intake gesprek wordt nader bepaald waar de focus komt te liggen en langs welke weg dit wordt gedaan.

Klik hier om meer te lezen over mijn werkwijze

 

curved-dropshadow

Als jij graag wilt werken aan een betere gezondheid voor jezelf en/of je kind kun je contact met mij opnemen door een e-mail te sturen aan info@lucienneruigrok.com. Vermeld hierin je naam, je telefoonnummer en in het kort wat jouw doel/wens is voor een betere gezondheid. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Ik werk in regio Amsterdam en Zaandam, maar als je buiten dit gebied woont ben je ook van harte welkom.